Her finder du brugte betonfliser

Som du kan læse i denne artikel om vedligeholdelse af betonfliser, så er der en masse ting, du kan gøre for at få gamle og slidte fliser til at skinne. Derfor er der masser af grund til at finde brugte fliser, når haven og forhaven skal indrettes. Vi kommer i denne artikel med nogle tips til hvor, du finder brugte fliser, og hvordan du får dem til at se pæne og præsentable ud.

Brugte betonfliser

Der er al mulig grund til at kigge efter brugte betonfliser. For de er nemme at sætte i stand og holde rene og pæne. De fleste danskere er blevet vant til at købe brugte ting på nettet. Og der kommer derfor nok ikke som nogen overraskelse, hvor jeg vil sende dig hen. Dog vil jeg lige melde ud, at der kommer et hemmeligt og ekstra godt tip til, hvordan du skaffer billige, brugte fliser lidt senere i artikler.

Men her kommer tre gode steder, hvor du kan købe brugte havefliser:

  • DBA. Den blå avis har efterhånden rigtig mange besøgende. Og der går ikke langt, fra man lægger en vare online, til den er solgt. De har en hulens masse trafik, mange sælgere, mange købere. Derfor kan du finde alt muligt. Men leder du efter et godt tilbud, skal du nok være klar i en fart til at slå til. For der er mange om buddet.
  • Gul og gratis. Gul og gratis er en portal lidt som den blå avis. De har været ude af gamet i noget tid. Men de er kommet ind i kampen på det seneste. Så her kan du sandsynligvis også finde noge billige, brugte fliser.
  • Nedrivningsfirmaer. Det hemmelige tip i denne omgang er, at du også kan vælge at kontakte nedrivningsfirmaer, hvis du er interesseret i at finde nogle rigtig billige, brugte fliser. Her får du kontakt til nogen, som helt sikkert har materialerne, men ikke har noget at bruge dem til. Men pas på. Det kan være nogle hårde hunde at forhandle med. Så find ud af i forvejen, hvis du vil gå med til rent prismæssigt.

Når du så først har skaffet dine billige fliser, skal du nok også i gang med at rense dem. For det kan hurtigt blive nogle lidt ramponerede, gamle modeller, du får ind i haven. Men det er der heldigvis råd for.

Det var tre tips til, hvor du finder billige, brugte fliser. Hvis du har andre gode eller glemte tricks til, hvordan man finder brugte fliser, må du meget gerne komme med en kommentar.

admin